Program


BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM,A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA

Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 18:00

BUDAFOKI SÖRTÉNELEM: A HAGGENMACHER SÖRGYÁR MŰKÖDÉSE ÉS A GYÁR REKONSTRUKCIÓJA
Kezdés időpontja: 2022.12.09 18:00

Ha magyar sörről esik szó, a legtöbb embernek Kőbánya vagy a Dreher név ugrik be. Pedig a 19. században, a filoxéra vész árnyékában megszületett promontori sörfőzés is híres volt egykor. A sörgyár kiépítésének és üzleti ismertségének megteremtői a svájci Haggenmacherek voltak, akik a hazai malomiparban betöltött szerepük mellett a sörgyártásban is jelentős eredményeket értek el. Előadásunkban áttekintjük a sörgyár 19-20. századi történetét, és azt, hogy hogyan lehet rekonstruálni a sörgyár munkáját, épületeit napjainkban.

Előadó: Gyönki Viktória

Ajánlatunk


Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénába!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


NICK VUJICIC világhírű prédikátor és motivációs előadó, aki karok és lábak nélkül született, aki a világon számos ember példaképe lett.…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztán: A PÁL UTCAI FIÚK zenés játék két részben MOLNÁR FERENC azonos című regénye nyomán

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!