Program


Boribon és a 7 lufi  Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi
Előadja: Rezes Judit és Szabó Győző több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 19. vasárnap, 10:30

Egy esős napon Boribon hét színes lufit kap Annipannitól: pirosat, narancsot, sárgát, zöldet, világos- és sötétkéket, no meg egy lilát...

Marék Veronika szeleburdi kis mackóját hatvan éve imádják a picik szerte a világon. A kicsattanó öröm, a kontrollálhatatlan düh és egy tál meleg pogácsa épp olyan velejárója a Boribon meséknek, mint a pici gyerekek életének. A 7 lufi a veszteség első megtapasztalásáról, és a végtelen boldogságról szól, amit most Rezes Judit és Szabó Győző, nagyobbik fiúk közreműködésével dolgoznak színpadra. A színész-pár színpadra álmodja a népszerű könyv szereplőit és elmeséli történetüket.

Az előadás mellett játszósarokkal várjuk a kicsiket, továbbá saját farsangi maszkodat dekorálhatod ki különféle mintákkal, dekorpapírokkal.

Öltözz be! Jelmezeden szerepeljen legalább egy szín Boribon 7 lufija közül... vagy akár hozz egy lufit magaddal a mesében szereplő szín szerint! Kreativitásodért fánkkal kedveskedünk!

Az előadás megtekintése 1 éves kortól ajánlott.

Zenei munkatárs: Szabó Mihály Simon

Ajánlatunk


Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát" az ablakban.

16+ 185 perc 1 szünettel

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!