Program


Borforgató - Boros történetek híres nagyivóktól sok zenével és borral

Borforgató - Boros történetek híres nagyivóktól sok zenével és borral

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 7. szombat, 19:00

Az emberiség egyik legkedveltebb és legfontosabb nedűje a bor, amely nem csupán ízével és illatával hat, hanem kultúránk, hagyományaink és életünk fontos részévé is vált az évszázadok alatt. Voltaire szerint „Az emberiség három legnagyobb ajándéka az irodalom, a bor és a szerelem”. Ezekről mesélnek a magyar irodalom legnagyobb alakjai is az előadáson: Arany János, Petőfi Sándor, Kölcsey Ferenc, Gárdonyi Géza, Krúdy Gyula, Ady Endre, Márai Sándor és Hamvas Béla. Az írások néha filozofikusan, máskor humorral segítenek tovább gondolni az élet mélyebb értelmét, és ahogyan a bornak jól áll az ének, a mulatozás, ugyanúgy a zene jó társaság a verseknek, szövegeknek is. A Canarro zenekar két csodálatos muzsikusa, Szakál Tamás hegedűn és Marosi Zoltán harmonikán az érzelmeket, hangulatokat varázsolja körénk, míg a szövegeket Ódor Kristóf színművész tolmácsolja. Egy felejthetetlen program vár mindazokra, akik szeretik az irodalmat és a bort, a jó társaságot és a zenét.

 

A műsort Mohácsi Szilvia szerkesztette.

Ajánlatunk


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

zenés party két részben

A Pesti Magyar Színház igazi világsikerrel köszönti az áprilist. A Jászai Mari-díjas Szente Vajk rendezésében érkezik az Oliver! című musical a Hevesi Sándor téri teátrumba. Monumentális díszlettel és fülbemászó dallamokkal vár mindenkit új családi előadásával az intézmény.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

ByeAlex és a Slepp 2024. február 3-án végre beveszi a Budapest Aréna színpadát is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!