Program


Bor és naplemente - Borral kísért várostörténet a Szegedi Dóm tornyában

Bor és naplemente - Borral kísért várostörténet a Szegedi Dóm tornyában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 10. péntek, 19:30

 

A Szegedi Dóm Látogatóközpont szeretettel invitál minden kedves érdeklődőt egy borral kísért várostörténeti vezetésre a Szegedi Dóm nyugati tornyába. A 302 lépcsőfokon megközelíthető, 46 méter magasságban lévő kilátószintet elérve a főszerep az esti Szeged panorámájáé, a város történetéé, valamint a Pannonhalmi Bencés Főapátság és a Veszprémi Érseki Pincészet címzetes boraié lesz.

 

Időpont: 2024. május 10. (péntek) 19.30 óra

Ár: 9.300 HUF/fő

 

Az ár tartalmazza a toronybelépőt, az idegenvezetést, 2 pohár bort a Pannonhalmi Bencés Főapátság boraiból és 2 pohár bort a Veszprémi Érseki Pincészettől, valamint borkorcsolyát.

 

A program látogatása a jegy.hu internetes felületen vagy a Dóm Látogatóközpont Art Shopjában az eseményt megelőző napon 17 óráig megváltott jegyekkel lehetséges. Maximális létszám: 20 fő.

 

Elérhetőségek:

Cím: Szeged, Dóm tér 16.

Honlap:www.domlatogatokozpont.hu

Tel.: +36-20/220-7227

E-mail: domlatogatokozpont@gmail.com

 

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az idei tanév végén megrendezésre kerülő Dance Universe Gála már a 14. alkalom a Dance Universe Tánc Sportegyesület történetében, amivel szeretné elkápráztatni a nagyérdemű közönséget.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!