Program


BOGGIE: EZ VAGYOK ÉN - 10 éves Jubileumi koncert

BOGGIE: EZ VAGYOK ÉN - 10 éves Jubileumi koncert

Csemer Boglárka „Boggie” Parfüm című dalával és annak innovatív klipjével vált a magyar és a külföldi könnyűzene meghatározó alakjává. Az idén tíz éves Boggie produkciót az énekesnő augusztus 24-én egy nagyszabású jubileumi koncerttel ünnepli meg a Várkert Bazárban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. csütörtök, 19:00

Boggie dalai a magyar és a francia kultúrából egyaránt merítenek: a popdalok, a sanzonok és a jazz világa is megjelenik a lemezeken, létrehozva ezzel egy egyedi és különleges hangzásvilágot. Tíz éves pályafutása alatt négy nagylemezt, és számtalan hazai és külföldi fellépést tud maga mögött. 2015-ben ő képviselte hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a döntőbe jutott, 2018-ban pedig az USA-ban léphetett fel az SXSW Fesztiválon. 2019-ben az ő produkciója volt a francia énekes, ZAZ előzenekara a Budapest Parkban. Még abban az évben egy balti turnén is részt vett, 2022-ben pedig Algériában lépett a nagyközönség elé.

Idén a negyedik nagylemeze, Fragilité (’Törékenység’) címmel jelent meg, a jubileum alkalmából pedig Boggie egy bakelitlemezzel is kedveskedik a közönségnek, amin helyet kapnak az elmúlt tíz év legjobb dalai.

Az ünnepi koncertre nagy izgalommal készül, az estén a ma már klasszikusnak számító dalok, mint a Parfüm vagy a Japánkert mellett felhangzanak majd az új album legjobb dalai is.A koncerten a zenekar mellett egy vonósnégyes is fellép, új színnel gazdagítva ezzel a már jól ismert dallamokat, valamint Boggie számára kedves vendégművészek is emelik majd az est fényét.

Esőnap: 2023.08.29.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY – koncertszerű előadás Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Ajánló


Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor…

A kultikus regény szereplői a Víg színpadán kelnek életre. Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy…

Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat ˃˃˃˃.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!