Program


Bernadette-A főnökasszony

Bernadette-A főnökasszony

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 18:00

BERNADETTE – A FŐNÖKASSZONY

SZÍNES, FELIRATOS, FRANCIA ÉLETRAJZI FILM, 92’

R. Léa Domenach Sz. Catherine Deneuve, Michel Vuillermoz

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon. Mivel Bernadette-et félredobták, mert túlságosan régimódi, úgy dönt, hogy bosszút áll, és a média egyik főszereplőjévé válik.

Catherine Deneuve az egykori First Lady szerepében tér vissza. A 79 éves színésznő Jacques Chirac volt elnök feleségét alakítja, Michel Vuillermoz színész pedig a 2019-ben, 86 éves korában elhunyt elnököt formálja meg. A film rendezője Léa Domenach, Nicolas Domenach újságíró lánya, aki Franciaországban jól ismert újságíró és politikai kommentátor, aki Maurice Szafran-nal közösen írta Jacques Chirac háromkötetes életrajzát. Ennek tudatában a filmrendező jól ismerte a témát. A Bernadette című film azt ígéri, hogy a nézők egy magával ragadó utazást tesznek Bernadette Chirac, Jacques Chirac volt francia elnök feleségének életébe.

Ajánlatunk


„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!