Program


Bende – Lamm Guitar Quartet
2

Bende – Lamm Guitar Quartet

A Bende – Lamm Guitar Quartet különlegességét a rendhagyó, két gitárt és ritmusszekciót magába foglaló felálláson túl az egyedi modern jazz hangzás és a különleges repertoár adja. Műsorukban a nem mindennapi eredeti kompozíciókon kívül olyan kevésbé játszott standardek szerepelnek, mint a Falling Grace, az All Or Nothing At All vagy a Peace.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 9. péntek, 20:00

Közreműködik:
Bende Zsolt - gitár
Lamm Dávid - gitár
Csízi László - dob
Barcza Horváth József - nagybőgő

A Bende – Lamm Guitar Quartet különlegességét a rendhagyó, két gitárt és ritmusszekciót magába foglaló felálláson túl az egyedi modern jazz hangzás és a különleges repertoár adja. Lüktető, lendületes ritmikájú játékuk, valamint a két szólóhangszer spontán dallamívei hol egybefonódva, hol egymást kiegészítve kalauzolják a hallgatót egy sajátos zenei világba. Műsorukban a nem mindennapi eredeti kompozíciókon kívül olyan kevésbé játszott standardek szerepelnek, mint a Falling Grace, az All Or Nothing At All vagy a Peace.

Bende Zsolt, a Berklee College Of Music egykori ösztöndíjasa már tanulmányai idején is többször turnézott az USA-ban és Európa-szerte. Együttműködött a mai zenészgeneráció olyan jeles képviselőivel, mint Lionel Loueke, Lage Lund, Avishai Cohen és Németh Ferenc. A birminghami, valamint a manchesteri konzervatórium óraadó tanára. Legutóbbi lemeze a Hunnia Records gondozásában jelent meg Cycle of Change címmel.

Lamm Dávid rendkívül sokoldalú jazzgitáros, dalszerző, énekes. Két saját nevén megjelent lemeze mellett – 1st the 1 (...then the other) és Invisible – számos hazai és nemzetközi produkcióban vett részt. 2010 és 2023 között a Snétberger Tehetségközpontban tanított. Olyan kiemelkedő zenészekkel játszott, mint Dés László, Rhoda Scott, Szőke Nikoletta, Csanyi Zoltán, Lattmann Béla, Alegre Corrêa és Boris Gammer. Idén májusban mutatta be legfrissebb zenei anyagát a Müpában, David Friedman és Dés László vendégszereplésével.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

„mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!