Program


Bélaműhely Koncert / Karmesterjáték - Budavári Palotapiknik

Bélaműhely Koncert / Karmesterjáték - Budavári Palotapiknik

A Bélaműhely hangkeltő eszközei közül jelenleg három a világon egyedülálló a maga nemében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 23. szombat, 15:00

A Koncert/Karmesterjáték során bemutatják több mint 15 különféle hangszerüket, amik fémből, fából, műanyagból, kőből és kerámiából készültek. Mesélnek a keletkezésükről és bemutatják megszólaltatási lehetőségeiket. Vannak köztük ütősök, fúvósok, vonósok, pengetősök, amelyek neveit sokszor a véletlenszerűség adta. Így lett a biciklidob, gettómarimbula, slagszax, bikeofon, fakutya, biciklikormány tilinkó, papírkutya és járólapofon is hangszernév.

Dalaik közt megtalálhatók elektronikus zenei hatású trackek, de feldolgoztak autentikus Dél-amerikai, afrikai, cigány és csángó alapokat is. Vannak improvizatív és megkomponált részek, de a legörömtelibb részek mégis a közönség bevonásával létrejövő közös együtt zenélések. Erre több játékot is kialakítottak, amelyek közül az egyik legközkedveltebb a Karmesterjáték, ahol végtelenül egyszerű eszközök elsajátításával, bárki vezényelheti a zenekart persze a felnőttek is, ha van elég bátorságuk. Zene, élmény és tapasztalat a hangok és a zene megismerése kicsit más szemszögből.

Az előadás időtartama: 50-70 perc

Nagycsoportos óvodások és kisiskolás korosztály számára szóló program.

Az előadáson a részvétel feltétele korhatártól függetlenül a megváltott jegy!

A koncertek mellett a Budavári Palotapiknik a nap folyamán 10 és 17 óra között változatos ingyenes kézműves és interaktív programokkal is várja a kicsiket és nagyobbakat.

 

Ajánlatunk


Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén kiosonnak a nevelőintézetből és az utcán az embereket nézik, ahogy készülődnek karácsony ünnepére.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Ajánló


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott „zenés meséje” A bűvös vadász című…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!