Program


Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 1. koncert

Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 1. koncert

Beethoven budai fellépésének évfordulóján ezúttal a nemzetközi zenei élet két kimagasló szereplője, a lenyűgöző zenei intelligenciájú német hegedűs, Antje Weithaas és a tökéletes technikájáról és mély zeneiségéről ismert zongoraművész, Várjon Dénes érkezik a Karmelitába.

Jegytípusok


6 900 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Az elmúlt hónapokban világszerte hatalmas sikert arattak Beethoven hegedű-zongora szonátáinak összkiadás-felvételével, és a lemezek megjelenésével párhuzamosan Európa számos nagy zenei központjában koncerten is megszólaltatták a Beethoven-szonátákat.A teljes sorozat most hangzikelelőször Budapesten a két művész előadásában. Az első koncerten szereplő művek egymásutánja hatalmas ellentéteket és lenyűgöző változatosságot rajzol meg.Az első pillanattól fogva tanúi lehetünk a zongora és a hegedű összjátékának, amelya koncert végére a szerző talán legismertebb és legszeretettebb szonátájában, a lenyűgöző, grandiózusKreutzer-szonátábanmutatkozik meg monumentális teljességében. Műsor:

Beethoven: A-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 12/2 

Beethoven: a-moll hegedű-zongora szonáta, op. 23 

szünet 

Beethoven: A-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 47 („Kreutzer”)

Ajánló


Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!