Program


Bedő Imre: Párkapcsolatból szövetség

Bedő Imre: Párkapcsolatból szövetség

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 13. hétfő, 19:00

Mindenki a laza vagy erősnek vélt, de rendszerint széteső párkapcsolat helyett eltéphetetlen, kikezdhetetlen szövetségre vágyik. 

De kevés a kapaszkodó, a minta, a jó példa. 

Keressük a módszert, még ha dolgozni is kell rajta. 

Bedő Imre lendületes előadása nemcsak az ehhez szükséges szemléletet alakítja ki, hanem praktikus útmutatót,  gyakorlati kapaszkodókat is a vihar- és válságálló férfi-nő szövetség kialakítására. 

Úgy, hogy a szövetségben levő férfi és nő élvezze is a közös utat, büszke lehessen a szövetségük gyümölcseire és örömmel szorítsák egymás kezét, amikor csak alkalom adódik rá.

Ajánlatunk


A produkció egy új előadó-művészeti műfaj, a cirque danse kiteljesedése, de nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak: ez a Recirquel első olyan darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott „zenés meséje” A bűvös vadász című Weber opera átirata.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Anna Karenina elbűvölő és magával ragadó nő, megbecsült férje oldalán él, és imádattal szereti kisfiát. Harmonikusnak látszó házasságát váratlanul felborítja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!