Program


Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Országos Bárzongorista-verseny Cziffra György emlékére – Döntő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 15:20

Az ország 5 legjobb bárzongoristájának egyenként fél órás műsora a legendás Gerbeaud Cukrászda rendezvénytermében! Kihagyhatatlan annak, aki szereti a zenei különlegességeket, a hagyományok egyedi élményt nyújtó újjáéledését.

A pesti éjszakák legendás kávézói és mulatói egykor kimagasló előadóművészeket léptettek fel, közöttük a később világhírűvé vált zongoraművészt, Cziffra Györgyöt, akinek az emléke előtt a mostani verseny tiszteleg. A Bárzongorista-verseny célja a nemes hagyományokkal rendelkező, már-már feledésbe vesző bárzongorázás művészi értékeinek megóvása, mai művelőinek bemutatása. Érdemes megismerni őket, méltóak a nagy elődökhöz!

A döntőben a középdöntő során kiválasztott 5 legjobb versenyző méri össze tudását. A sztárokat is felsorakoztató zsűri tagjai: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész, Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművész, Érdemes művész, Fűzy Gábor bárzongorista, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetettje, Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia alapító tulajdonosa, valamint Sárik Péter Erkel-díjas jazz-zongoraművész, zeneszerző.

A zenei változatosság garantált, hiszen minden versenyző műsorában szerepelnie kell magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzenének, filmzenének, örökzöld sanzonoknak, valamint operettrészleteknek, ezenkívül egy klasszikus zenei témára készített önálló feldolgozásnak is. A verseny után a zsűri  hirdeti ki, ki nyeri az 1., 2. és 3. díjat.

Jöjjön el az ország legjobb bárzongoristáinak versenyére, és váltson jegyet a Díjkiosztó gálakoncertre is!

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Bajára!

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajánló


William Shakespeare: SZENTIVÁNÉJI ÁLOM vígjáték egy részben a Scene Műhely előadásában a Gödöllői Királyi Kastély Erzsébet előkertjében Bemutató 2024. június…

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!