Program


Bacsó Kristóf Quartet

Bacsó Kristóf Quartet

Bacsó Kristóf szaxofonosként és zeneszerzőként is a magyar jazzélet egyik meghatározó alakja, elég csupán annyit említenünk, hogy az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, a trióformációtól a kvartett vagy kvintett felállásokon át egészen a big bandre írt kompozíciókig bezárólag.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. szombat, 20:00

Bacsó legutóbbi albuma Imaginary Faces címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, erről a lemezről is hallhat majd darabokat a közönség, de a kvartett repertoárja főként új kompozíciókból áll, amelyek a kortárs jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illesztik egyedi zenei koncepcióba. Szabó Dániel, Tóth István és Szabó Dániel Ferenc személyében a magyar jazzélet olyan meghatározó szereplőit köszönthetjük a zenekarvezető oldalán.

Közreműködik:

Bacsó Kristóf - szaxofon
Szabó Dániel - zongora
Tóth István - bőgő
Szabó Dániel Ferenc - dob

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!