Program


Babaház
10

Babaház

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves prózai színművész osztálya bemutatja:
BABAHÁZ - dekonstrukciós kísérlet

Jegytípusok


1 500 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Rendező: Ördög Tamás
Osztályvezető tanárok:
Zsótér Sándor és Szilágyi Bálint

„Óh, Nóra, te nem ismered, egy valódi férfi természetét. A férfire nézve valami leírhatatlanul édes és megnyugtató rejlik annak az érzetében, hogy nejének megbocsátott. Hiszen ez által mintegy kettős értelemben vált tulajdonává; férje által mintegy újra született; bizonyos tekintetben nejévé és gyermekévé lett egyszerre. S mától fogva igazán az légy nekem, te kis gyámoltalan teremtés. Ne aggasszon semmi Nóra; csak légy irányomban nyíltszívű s akkor én akaratod és lelkiismereted leszek egyben.”
(Helmer Róbert)

Ibsen Nórája csak kiindulási pont, apropó, hogy megtaláljuk, felépítsük, majd porig zúzzuk a saját babaházunkat. Mit jelent ma szabadnak lenni? A pokol tényleg a másik ember? Van saját hangom? Úgy érzem, hogy nem tudom, valójában ki vagyok. Egyáltalán nem tudom. Érted?

Szereplők:
Brezovszky Dániel
Czirják Liliána
Erdős Lili
Juhász Vince
Kiss Nikolett
Rákos Olivér Zsolt

Koreográfus: Csömör Marcell

Fotó: Kuttner Ádám

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!