Program


Yasmina Reza: Az öldöklés istene
10

Yasmina Reza: Az öldöklés istene

Négy nagyszerű színésznek ad lehetőséget a szerzőnő, hogy játékosságukat, humorukat, színészi gazdagságukat, temperamentumukat és virtuozitásukat megmutathassák e bohózatban. Yasmina Reza bámulatos és merész humorát és stílusát az egész világ csodálja.

Jegytípusok


4 200 Ft
nézőtér

Aktuális előadások



Yasmina Reza: AZ ÖLDÖKLÉS ISTENE
Bohózat egy részben

Az egyik házaspár kisfia bottal kiveri a másik házaspár kisfiának két fogát. Ám a szülők nem esnek egymásnak, hanem leülnek, hogy civilizáltan és kulturáltan megbeszéljék a dolgot, elrendezzék az elrendezni valókat, és átgondolják a teendőket. De kiderül, hogy semmivel sem jobbak, mint gyerekeik. „Az öldöklés istene” megkísérti őket, és korántsem váratlanul egymásnak esnek.

Az öldöklés istenéből Roman Polanski készített nagyhatású filmet. A szolnoki előadás rendezője az a román származású Sorin Militaru: színházrendező, tévé- és filmrendező, producer, aki magyar nyelvterületen a legtöbbet foglalkoztatott román színházi rendezők egyike, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának tagja. Nem ismeretlen a szolnoki nézőknek, hiszen több előadást is rendezett már nálunk. Az egyik legemlékezetesebbje Örkény István Macskajátéka volt, Almási Évával a főszerepben.

Szereposztás
Véronique Houllié..................... Radó Denise
Michel Houllié........................... Molnár László
Annette Reille........................... Molnár Nikolett
Alain Reille............................... Barabás Botond

Rendező: Sorin Militaru

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!