Program


Az Aranyműves boltja- elmélkedés a házasságról - OpeRandi

Az Aranyműves boltja- elmélkedés a házasságról - OpeRandi

A Várkert Bazár új sorozata az OpeRandi egy különleges találkozási forma, ahol szó esik tudományról, divatról, gasztronómiáról és sok egyéb hétköznapi témáról úgy, hogy a beszélgetéseket az opera közege inspirálja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. szerda, 19:00

Első alkalommal, februárban, a házasság hetéhez kapcsolódva egy izgalmas mű kerül elő az esten. Szent II. János Pál egykori műve olyan kérdéseket vet fel, mint, hogy honnan tudjuk, hogy összeillünk-e vagy meddig érdemes várni, míg a házasság mellett döntünk? Lángra lobbanthatjuk-e az egykori szerelmet, ha azt a hétköznapok mostanra kiradírozták? Mit jelent összetartozni és mit jelent tovább keresni? Van-e a jegygyűrűnek önmagában súlya? Mit jelent választani és igent mondani?

A válaszokat a kérdésekre Karol Józef Wojtyła: Az aranyműves boltja című művén keresztül próbáluk megtalálni, amely a Magyar Állami Operaház és Vörösmarty Színház együttműködése által került a nagyközönség elé.

A vendégek:

Tóth Ildikó- színművész, a Vörösmarty Színház társulatának tagja

Kállai Ernő-hegedűművész, a Magyar Állami Operaház első koncertmestere

Bedő Imre- a Férfiak Klubja alapítója

Bese Gergő atya-ifjúsági lelkipásztor

Az OpeRandi talk show szerkesztő-műsorvezetője: Bátor Anna Daniela.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

16+ 185 perc 1 szünettel

Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? 16 év alatt nem ajánljuk!

Ajánló


Az olasz operatrió, IL VOLO 2023. október 9-én lép fel a Budapest Arénában. A fiatal énekesek hagyományos olasz slágereket és…

Ítélet két részben – a Kultúrbrigád és az Átrium előadása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!