Program


AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

AVENTINUS ESTEK
Nyáresti koncertek a Marczibányi Téri Művelődési Központ belső udvarán.
Rossz idő esetén a koncerteket a színházteremben tartjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 11. péntek, 20:00

AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

Fehér Adrienn – ének
Neumann Balázs – zongora

Cserháti Zsuzsa 1996-ban jelentette ki: „Előttem az utódom”- és mutatott az akkor húszas éveiben járó Fehér Adriennre. 13 évvel a csodálatos művész halála után, akit méltán nevezhetünk a magyar könnyűzene felejthetetlen csillagának, Adrienn a sok év alatt érlelődött gondolatokat kapcsolatukról, és az énekesi lét tapasztalatairól 2016-ban színházi előadás formájába öntötte, méltó emléket állítva a nehéz sorsú énekesnőnek, mely a Turay Ida Színház műsorán Hamu és gyémánt címmel évekig teltházas esemény volt, majd országunkban, és határainkon túl is nagy sikert aratott. Szirtes Krisztián, Cserháti Zsuzsa egyetlen fia is áldását adta Adrienn törekvéseire, együtt őrizni az életművet, melyet gondosan kezel.

Fehér Adrienn, és művésztársa Neumann Balázs, a kitűnő jazz-zongorista hitvallása és késztetése, hogy koncert formában is tovább működjön a Cserháti dalokból és őszinte monológokból álló műsor, amely talán közelebb juttatja a közönséghez a megértést, Zsuzsa életéhez, személyiségéhez, boldogságkereséséhez.

Az intézménybe történő belépésre és tartózkodásra az aktuális kormányrendelet szerinti szabályok érvényesek.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!