Program


Auer Fesztivál - Veszprém - VOŁOSI EGYÜTTES

Auer Fesztivál - Veszprém - VOŁOSI EGYÜTTES

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 2. péntek, 20:00

VOŁOSI Együttes

„VOŁOSI-t hallgatni és nézni olyan, mint átélni egy varázslatot.” (Jun-Lin Yeoh, Rainforest World Music Festival)

„Azt hiszem, ki lehet mondani: ez ma a világ legjobb vonós világzenei produkciója, nem a tempót, nem a hangmagasságokat, nem az időt érzékeljük, hanem a zene egy eddig ismeretlen összetevőjét.” (Végső Zoltán, Élet és Irodalom)

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot! A 2010-ben alakult VOŁOSI a lengyel világzenei élet egyik vezető együttese, mely sorra nyeri a nemzetközi díjakat. Megalakulásuk óta a világszerte több, mint 850 koncertjükkel a különböző koncerthelyszínek, fesztiválok ünnepelt sztárjai, így például – a teljesség igénye nélkül – a King’s Place London, az Amsterdam Concertgebouw, a Sziget Fesztivál, a Wiener Konzerthaus, a St. Martin-in-the- Fields vagy a Rainforest World Music Festival.
Hangzásában és már az összeállításában is kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb vonós formáció, mely nagy világkörüli hódító hadjáratra indult a zenerajongók körében. Az öt igazán virtuóz vonós művész elképesztő energiákkal, népi ihletettségű muzsikákkal és teljesen egyedi hangulatával várja a világzene rajongóit Veszprémbe. Lajkó Félix-szel közösen készített lemezük sorozatos toplistás helyezéseknek köszönhetően bekerült 2019-ben a legjobb világzenei lemezek közé. A BBC és több német közszolgálati csatorna is rendszeresen közvetíti koncertjeiket.
A Fesztiválra saját dalokkal érkeznek, melyekben a népi hangulatú elemek mellett az improvizációban bontakoznak majd ki a zenészek, igazi világzenei forgatagba hívva a hallgatóságot.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Ajánló


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!