Program


Attila örökesei, Szentes határában - Családi jegy (2 felnőtt minimum 2 gyerek)

Attila örökesei, Szentes határában - Családi jegy (2 felnőtt minimum 2 gyerek)

Az Attila örökösei, Szentes határában – A hunoktól az Árpád-házig című időszaki kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítását és a szentesi és Csongrád-Csanád megyei leletanyagot mutatja be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az eredendően antropológiai és genetikai vizsgálati eredményeket szemléltető kiállítás a természettudományok tükrében a Kárpát-medencei sztyeppi népek életébe enged bepillantást, valamint az Árpád-korból III. Béla és a macsói báni tisztet betöltő Béla herceg maradványait is felvonultatja.

Szentesen az érintett korszakok a hunok, a gepidák, az avarok és a 10. századi honfoglalók régészeti hagyatékával együtt kerülnek bemutatásra, amely korok régészeti leleteiben a szentesi Koszta József Múzeum Régészeti Gyűjteménye kiemelkedően gazdag.

Az Attila örökösei, Szentes határában című kiállítás az NKA támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!