Program


ÁTRIUM SZÍNHÁZI VILÁGBAJNOKSÁG (avagy a mi olimpiánk, EB-nk vagy BL-ünk)

ÁTRIUM SZÍNHÁZI VILÁGBAJNOKSÁG (avagy a mi olimpiánk, EB-nk vagy BL-ünk)

Az Átrium színészei és csapattagjai a legkülönfélébb és a legőrültebb számokban indulnak el, csak ezen az estén, egyetlen alkalommal, hogy elnyerjék az Átrium Színházi Világkupát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 14. péntek, 19:00

ÁTRIUM SZÍNHÁZI VILÁGBAJNOKSÁG
(avagy a mi olimpiánk, EB-nk vagy BL-ünk)

Idei támogatói napunk július 14-ére esik. Ezen a napon – ha már „Színházi Olimpia” zajlik az országban, amelynek mi nem vagyunk részesei – mi Színházi Világbajnokságot tartunk (de EB is lehet, vagy BL vagy akármi más): az Átrium színészei és csapattagjai a legkülönfélébb és a legőrültebb számokban indulnak el, csak ezen az estén, egyetlen alkalommal, hogy elnyerjék az Átrium Színházi Világkupát, nézőink pedig szemtanúi lehetnek az egyedi és megismételhetetlen produkcióknak. A csupa meglepetést az Átrium Staff zenekar kíséri, a zsűri elnöke a Színházi Pápa lesz személyesen.

Ajánlatunk


A különös pár – az élete delén járó mozgássérült arisztokrata és a külvárosi szegény negyedből való fiatalember őszinte barátságáról... A bőrszín nem számít...

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Ajánló


Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat ˃˃˃˃.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!