Program


Aquaman és az elveszett királyság

Aquaman és az elveszett királyság

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 6. szombat, 20:40

Aquaman és az elveszett királyság

(12e) Aquaman and the Lost Kingdom 2023 115 perc

 

Rendező: James Wan 

Főszereplők:

Yahya Abdul-Mateen II

Ben Affleck

Amber Heard

Nicole Kidman

Jason Momoa

Temuera Morrison

Patrick Wilson 

 

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Forgalmazó: InterCom 

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!