Program


Apacuka Zenekar Dalok mindenkinek-lemezbemutató

Apacuka Zenekar Dalok mindenkinek-lemezbemutató

Az Apacuka zenekar igazi zenecsemegéket kínál koncertjein! A csapat mindent megtesz, hogy a kiváló hangfalatokat igényesen, ízlésesen tálalja a kultúrára, zenére és vidámságra éhes nagyra becsült Közönségnek!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. vasárnap, 10:30

Figyelem! Az Apacuka koncerten való aktív részvétel az egész család számára erősen javasolt, a zenekarral történő közös éneklés és tánc pozitív mellékhatásaként boldogságérzet és izomláz léphet fel! Jó szórakozást kívánunk!

Ajánlatunk


Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


„Egy mindenkiért – mindenki egyért!” - ki ne ismerné Athos, Porthos, Aramis és az ifjú D’Artagnan történetét? A muskétások kalandjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!