Program


Anna and the Barbies 20 – SZÍNHÁZI ...

Anna and the Barbies 20 – SZÍNHÁZI ...

"Azt szeretném nyugodt, improvizatív körülmények között elérni, hogy betekintést nyerjünk abba a kincsestárba, ami egy-egy művész lelkében van, amihez talán még saját magának sincs olyan gyakran hozzáférése. Kötetlen beszélgetés formájában fényt derítünk közösen az élet nagy titkaira, csodáira. "

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap, 19:00

Ez alkalommal egy egészen rendhagyó, különleges este bemutatóját láthatja a közönség a Várkert Bazár színpadán. A 20. születésnapját ünneplő Fonogram-díjas Anna and the Barbies zenekar ezen az estén a koncerttermek harsányságából a színházi világ intimitásába húzódik vissza és a nézők aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a választ az élet nagy kérdéseire. Szó esik majd az álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról. A zenekarhoz csatlakozik Novák Péter énekes, színész is, aki a dalszövegeket sajátos értelmezésben interpretálja majd és – talán még hangszert is ragadva – különleges látásmódjával egészíti ki Anna kicsit sem hétköznapi világát.

 

Könnyed, de mély, szórakoztató, de elgondolkodtató, zenés, verses, beszélgetős estére várjuk a bátor érdeklődőket.
Az előadás után itt lesz először megtekinthető és előrendelhető a Vincze Mill kiadásában, limitált és számozott példányban megjelentetett, exkluzív kiadású 20 év 20 dalszöveg kiadvány, merített papíron, Krizbo illusztrációival.

Az est vendége: Novák Péter színművész

Zenekar:
Pásztor Anna ének
Pásztor Sámuel ének, gitár
Hernádi Dávid basszusgitár
Vághy Tamás zongora
Balasi Ádám dob 

 

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

zenés átirat két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!