Program


-Amíg van kire várnom- László Attila önálló koncertje

-Amíg van kire várnom- László Attila önálló koncertje

Jegytípusok


4 500 Ft - 5 600 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadásokBizonyára mindannyian emlékszünk a 2011-es Csillag Születik tehetségkutató versenyre.

Az akkor  14 éves kézdivásárhelyi születésű srác meghódította Magyarországot csodálatos hangjával, színpadi megjelenésével. Már az első feldolgozott dalával - Egyszer véget ér a lázas ifjúság- a zsűrit is levette a lábáról. A döntőben a közönség szavazatainak köszönhetően meg is nyerte a versenyt. 2016-ban tűnt fel újra a közösségi oldalakon és onnantól pályája lassan, de biztosan ível felfelé. Önálló koncertjei rendre telt házakkal mennek és mellé áll olyan ügyeknek mint például az állatvédelem. Munkája gyümölcseként 2023-ban Fonogram díjat kapott. Még ugyanebben az évben az országgyűlés elnökétől átvehette a Fiatalok a Polgári Magyarországért kitüntetést is.

Évente több mint 200 koncertet ad és bejárta már Amerikát, Ausztráliát valamint Európa több országában is fellépett, telt házakkal,  közönségsikert aratva.

A 90 perces koncertjén felcsendülnek feldolgozások és saját dalok is, természetesen a Fonogram díjas dala sem maradhat ki.

Lesznek sztárvendégek is, akik örömmel vállalták a felkérést.

Online jegyértékesítés kizárólag a Jegy.hu oldalán:

A belépőjegyek szeptembertől személyesen is megvásárolhatók a koncert 

helyszínén, az Erzsébetligeti Színház pénztárában, a pénztár nyitvatartási idejében.

 

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!