Program


Álomnagyi 2.

Álomnagyi 2.

Aurore (Chantal Ladesou) egy óriási partin tombol, ahol csúnya baleset éri, aminek következtében elveszti az emlékezetét. Úgy tűnik egyetlen támpontja maradt csak az amnéziás nagyinak, mivel folyton egy bizonyos Gégé-t (Patrick Chesnais) emleget, aki azonban a népes család tagjainak teljesen ismeretlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 29. szerda, 17:00

Aurore unokái persze nem hagyhatják annyiban a dolgot: akcióba lendülnek, hogy visszakapják a szeretett öreglányt! Megszöktetik a kórházból és hosszú útra kelnek vele, ugyanis biztosak abban, hogy Gégé a nagyi egykori szerelme, és a viszontlátás segít majd Aurore számára visszanyerni az emlékezetét.

Álomnagyi 2. / C'est quoi ce papy?!
francia vígjáték, 103 perc, 2021
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Bemutató dátuma: 2021. szeptember 23.
Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Főszereplők:
Sophie Julie Gayet
Agnès Julie Depardieu
Philippe Thierry Neuvic
Hugo Lucien Jean-Baptiste

Rendező: Gabriel Julien-Laferrière

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!