Program


AL DI MEOLA KONCERT

AL DI MEOLA KONCERT

Az amerikai virtuóz utánozhatatlan gitártechnikája, fúziós dzsessz, latin, világzenei és funk elemeket is alkalmazó, sokszínű dallamvilága feledhetetlen estét ígér az újszegedi szabadtérire látogatóknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 26. szerda, 21:00

Al Di Meola koncert

A hazai zenei paletta kiválóságai mellett egy világhírű fellépő is megtiszteli idén az Újszegedi Szabadtéri Színpadot. Július 26-án „a világ legjobb gitárosa”, Al Di Meola Grammy-díjas zenész-zeneszerző kápráztatja el a szegedi közönséget. Az amerikai virtuóz utánozhatatlan gitártechnikája, fúziós dzsessz, latin, világzenei és funk elemeket is alkalmazó, sokszínű dallamvilága feledhetetlen estét ígér az újszegedi szabadtérire látogatóknak.

Ajánlatunk


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO Shining Venice.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Ajánló


Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!