Program


A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 10:00

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében! Ki hová próbált már elbújni? Ágy alá? Fotel mögé? Talán az ijesztő sötét spájzba? Vajon a zöld király király leánya megtalált volna benneteket?Várunk mindenkit egy zenés-mesés bújocskára hangszerekkel, izgalommal, halpikkellyel, tollpihékkel. 

A foglalkozást Oláh Marcell pszichológus, a Szent Efrém Férfikar tagja vezeti.www.olahmarcell.hu

Ajánlott korhatár: 5-10 évJegyek: 2000 Ft/gyerek (18 év fölötti kísérőnek ingyenes)

Ajánlatunk


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!