Program


A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 10:00

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében! Ki hová próbált már elbújni? Ágy alá? Fotel mögé? Talán az ijesztő sötét spájzba? Vajon a zöld király király leánya megtalált volna benneteket?Várunk mindenkit egy zenés-mesés bújocskára hangszerekkel, izgalommal, halpikkellyel, tollpihékkel. 

A foglalkozást Oláh Marcell pszichológus, a Szent Efrém Férfikar tagja vezeti.www.olahmarcell.hu

Ajánlott korhatár: 5-10 évJegyek: 2000 Ft/gyerek (18 év fölötti kísérőnek ingyenes)

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!