Program


A Zene Ünnepe a K11-ben // kombinált jegy

A Zene Ünnepe a K11-ben // kombinált jegy

18:30 Dalköltők Társasága
20:00 Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 21. szerda, 18:20

06.21. - 18:30 Dalköltők Társasága

A dalköltészet szívbemarkoló, ismert és ismeretlen remekművei, valamint néhány katartikus erejű klasszikus és kortárs vers zenébe csomagolva, az értékmegőrzés jegyében. A Társaság tagjai: Haagen Imre (ének), Kollár Tamás (zongora), Szabó Tibor (gitár), Kassai Zoltán (basszusgitár), Perger Guszty (konga).

06.21. - 20:00 Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól

A Vodku fiai, emlékezve arra, hogy nyolcvan éve született Cseh Tamás, újra összegyűlnek, hogy megidézzék Cseh Tamás, Másik János és Bereményi Géza dalait és azt a különleges világot, amelyet ezek a dalok közvetítenek. A dalokat előadják: Bata István (gitár, ének), Nemes Janó (fúvós hangszerek, ének), Szabó Árpád (hegedű, mandolin, ének), Takács Szabolcs (gitár, nagybőgő).

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!