Program


A vitéz, a kalóz meg a nagymama - Halász Judit koncert

A vitéz, a kalóz meg a nagymama - Halász Judit koncert

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjai által megzenésített, klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve, gyerekekkel és családokkal szeretteti meg a magyar költészet legjavát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 30. hétfő, 16:00

Színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként, és mondhatjuk, generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
Halász Judit a Vígszínház tagja, a magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari - díjjal, érdemes művész kitüntetéssel jutalmazta eddigi munkáját, és ami számára rendkívül értékes, a gyerekek Magyarországon elsőként a Mosoly-Rend lovagjának választották.
A koncerten Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.

A koncert 4 éven aluliaknak nem ajánlott.

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!