Program


A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

Dr. Gyulai Iván előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 16:00

Dr. Gyulai Iván ökológus neve ismerősen csenghet mindazok számára, akik a környezetvédelem, a természetes növénytermesztés és a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő permakultúra irányzat elkötelezett hívei.
Visszajáró vendégünkként ezúttal a természetes gyümölcsészet témakörét járja körbe, sok éves saját tapasztalatára alapozva, színes történetekkel körítve.

Szeretettel várunk mindent természetszeretőt!

Dr. Gyulai Iván: biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható fejlődésért Alapítvány elnöke, az intézet igazgatója.Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen a "fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata" tárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!