Program


A rózsafa éneke – A magyar lélek hangja, zenetörténeti időutazás

A rózsafa éneke – A magyar lélek hangja, zenetörténeti időutazás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 20. szerda, 18:00

Nehéz lenne olyan hangszert találni, melynek hangja szebben meséli el a magyar történelem dicső korszakait, mint a tárogató.
A RÓZSAFA ÉNEKE címet viselő zenei összeállítással II. Rákóczi Ferenc fejedelem személye előtt kívánunk tisztelegni.
Az elhangzó zenék, olyan XVII. – XVIII. századból fennmaradt ma már ritkán hallható zenei kincsekből lettek válogatva, melyek dallamait a magyar lélek hangjaként ismert tárogató tud a legszebb módon elénekelni.
Az esten Erdő Zoltán, Erdélyi Magyar Örökség Díjas tárogatóművész mellett Lisztes Jenő cimbalomművész játékát hallhatjuk. A zenetörténeti időutazás alkalmával a háromszáz éves történelmi dallamok a világon egyedülálló módon mutatják be a magyar nemzet különleges zenei örökségét.

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 21-22-én beavatást ad.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!