Program


A muzsikusnak dalból van a lelke

A muzsikusnak dalból van a lelke

Az Országos bárzongorista verseny résztvevőinek koncertsorozata

Jegytípusok


1 500 Ft - 2 000 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Négy alkalmas koncertsorozat keretében mutatkoznak be a 2024. évi  Országos Bárzongorista Verseny Cziffra György emlékére kiváló résztvevői a Hegyvidéki Kulturális Szalonban. A pesti éjszaka legendás kávézóiban és mulatóiban egykor kimagasló előadóművészek léptek fel, többek között a világhírű Cziffra György is jó néhány évet játszott bárzongoristaként. Mára ez a műfaj már csak igen kevés helyen elérhető, ezért is számít különlegesnek a sorozat, melynek fellépője november 23-án a verseny második helyezettje, Gazsi Norbert lesz. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz Tanszakán szerzett képesítést, s számos hazai és külföldi fellépés áll mögötte.
Széles repertoárjában a filmzene, könnyű klasszikusok, bárzene, popzene, éppúgy megtalálhatók mint az ismert operett részletek, jazz, és örökzöld slágerek. Különleges előadásmódja ezúttal is garantálja a közönség számára az önfeledt szórakozást.

A jegy megvásárlásával vendégünk egy koccintásra.

Házigazda: Menyhárt Éva

Ajánló


Szereplők: Schell Judit, Mészáros Béla, Jordán Adél, Dr. Piczkó Katalin

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Az autók sokkal többet jelentenek, mint egy közlekedési eszköz. Jelkép, státuszszimbólum, vagy épp a személyiségünk meghosszabbítása?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!