Program


A magyar kultúra napja - Ifjú Szívek Táncszínház vonósnégyese

A magyar kultúra napja - Ifjú Szívek Táncszínház vonósnégyese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 21. péntek, 19:00

Tisztelt Látogatóink!

A magyar kultúra napja tiszteletére meghívott Ifjú Szivek Táncszínház tánckara a járványügyi helyzet kedvezőtlen alakulása miatt nem tud fellépni a MOMkultban. A Saját anyag c. előadás helyett az együttes vonósnégyese Giuoco Piano c. lemezének magyarországi színpadi premierjére kerül sor január 21-én.

Ifjú Szivek Táncszínház vonósnégyese: Giuoco Piano

Az Ifjú Szivek Táncszínház alkotóműhelyében friss gondolatok és újszerű látásmódok lépnek kölcsönhatásba; a közös inspiráció által így érvényre jutott zene jelenik meg a  formáció legújabb albumán. A hagyományos hangszeres népzene mellett hangsúlyosabban jelennek meg Hegedűs Máté és Hegedűs Gergely Dávid szerzeményei; a koncerten elhangzanak a táncműhely legsikeresebb előadásainak zenei tételei is: részleteket mutatnak be az Autentika, a Határon túli nemzeti tánc és az Allegro Molto Barbaro c. előadásokból.

 

A 2022. január 21-i Autentika – Saját anyag c. előadásra váltott jegyek érvényesek az Ifjú Szivek Táncszínház vonósnégyese: Giuoco Piano c. koncertjére, de a műsorváltoztatás miatt lehetőség van a belépők visszaváltására is. Kérjük, a jegyek visszaváltásának igényét a jegy@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjenek jelezni 2022. január 21-én 17 óráig.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!