Program


A. J. Lerner - F. Leowe: My Fair Lady

A. J. Lerner - F. Leowe: My Fair Lady

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról, Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legnépszerűbb musical.

Jegytípusok


3 000 Ft - 4 800 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások


A. J. Lerner - F. Leowe: My Fair Lady
musical
Bemutató: 2024. október 11. 19:00

A Broadway-premier óriási sikere nyomán a My Fair Lady sorra meghódította a világ színházait. Igazi klasszikussá a George Cukor rendezte 1964-es, többszörös Oscar-díjas filmmel vált. A musical G.B. Shaw Pygmalion című drámájából készült, amelyben Higgins professzor fogadást köt amatőr nyelvész kollégájával, Pickering ezredessel, hogy fél év alatt választékos nyelven beszélő, kifogástalan úri hölgyet varázsol az ordenáré beszédű, szutykos virágáruslányból, Elizából, aki ennek eredményeképpen könnyedén elvegyül majd a társadalmi elit legmagasabb köreiben. A kísérlet sikerül, de ennek ára van.

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról, Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legnépszerűbb musical. A könnyed, humoros történet mögött azonban ott húzódik egy sokkal fájdalmasabb: annak tragédiája, hogy önnön kicsinyességünk, szakmai gőgünk vagy egyéb emberi gyarlóságunk okán nem vesszük észre a másikban az emberi lényt, vakok vagyunk a másik ember szeretetére.

Rendező: Barnák László

Ajánló


Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Penelope Skinner A legenda háza (Lyonesse) fordította: Zöldi Gergely

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!