Program


A Hóember álma

A Hóember álma

zenés Mikulás műsor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 10:30

Lina és Luna idén is jól viselkedtek és izgatottan várják a Télapó érkezését. Levelük időben érkezik a Mikuláshoz, aki már épp indulni készül éjszakai körútjára, ám az utolsó pillanatban egy különleges kérést kézbesítenek neki a kis segítői. Vajon valóra válik a csoda és sikerül mindenki álmát teljesíteni? 

Szereplők:

Bablena Vanda

Nánási Brigitta

Kulcsár Laura

Károlyi Szabolcs

Írta és rendezte: Mágori László

Zene:Ho-Ho-Hóember - Molnár Orsi

Várunk Rád Télapó - zene és szöveg Majoros Tímea ( Zengő Mesék )

Ajánlott életkor: 0-99 év

 

Időtartam: Előadás 25 perc+ közös éneklés szaloncukor osztással 20 perc

Ajánlatunk


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom a nyersanyagot, de a végső formáját az alkotótársaim fogják megadni, amíg lehet, az én közreműködésemmel. Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást. Nagyon szeretném, de ebben a játékban nem a győzelem, a részvétel a fontos.” /Karsai Dániel/

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!