Program


A diótörő - Danubia Zenekar

A diótörő - Danubia Zenekar

A diótörőt nem kell bemutatni, ezt a változatot azonban először hallhatják színpadon. A zene a megszokott, a történetet azonban az egyik legolvasottabb magyar író, Cserna-Szabó András öntötte egészen új formába. A zeneszámok között nagy magyar színészek előadásában élvezhetjük az eredeti történet mai parafrázisát, amely felnőttekhez legalább annyira szól, mint a szokásos gyerekközönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 19:30

Műsor

Csajkovszkij
A diótörő – teljes balettzene

Ajánlatunk


A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Ajánló


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!