Program


A betlehemi csillag // Zenés foglalkozás gyerekeknek

A betlehemi csillag // Zenés foglalkozás gyerekeknek

Az advent az évnek a legsötétebb, de a talán a legmeghittebb időszaka. A fényt ilyenkor nem a kinti világban, a természetben, hanem az ünnepekre való készülődésben keressük

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 10:00

Az advent az évnek a legsötétebb, de a talán a legmeghittebb időszaka. A fényt ilyenkor nem a kinti világban, a természetben, hanem az ünnepekre való készülődésben keressük. A mese során végig járjuk a betlehemi csillag útját a messzeségtől egészen a jászolig és remélem, hogy a történet és a megtanult dalok még teljesebbé és meghittebbé teszik majd az otthoni közös ünneplést.A foglalkozást Oláh Marcell pszichológus, a Szent Efrém Férfikar tagja vezeti.www.olahmarcell.huAjánlott korhatár: 5-10 évJegyek: 2000 Ft/gyerek (18 év fölötti kísérőnek ingyenes)

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!