Program


4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett most az eredeti felállást fúvósokkal és vonósokkal egészíti ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik.

Jegytípusok


3 500 Ft - 5 400 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások4s Street - Ritmusra vernek a szívek
HEY, JUNE!

Idén ünnepli fennállása ötödik évfordulóját a 2018-ban, Gyergyószentmiklóson alakult 4S Street nevű öttagú zenekar, amely fülbemászó, könnyed folkos popot és indie-s alternatív rockot játszik. A legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kétszer, 2018-ban és 2021-ben is elnyerték szerzeményeikkel, tavaly Petőfi Zenei Díjat is kaptak. Az együttes a Müpába egy rendhagyó műsorral érkezik, és eddig nem ismert oldalát mutatja meg a közönségnek: fúvósokkal és vonósokkal kiegészült felállásban lép színpadra.

A 4S Street 2018-ban alakult, és első nagylemeze már a következő évben meg is jelent, sőt, a Fellegvár című album gyors sikert is hozott a társaságnak. A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett a következő években aztán továbbfejlődött, és második, Szebb napok című 2021-es albumával kiemelkedő játszási eredményeket ért el, előbb az arany-, majd a platinalemez minősítést is megkapta, hogy aztán 2022-re koncertjeivel is megerősítse népszerűségét. Ebben az évben megszerezte a Petőfi Zenei Díj - Az év zenekara elismerést, és Fonogram-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriájában. Dalaik több millió lejátszást és megtekintést jegyeznek az online platformokon. Erre a különleges alkalomra olyan rendhagyó műsorral készülnek, amely a zenekar eddig nem ismert oldalát is megmutatja a közönségnek. Az eredeti ötös felállást fúvósokkal és vonósokkal egészítik ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik. Ahogyan nyilatkozták: „Természetesen magunkkal visszük a legismertebb dalainkat, ugyanakkor olyan meglepetésekkel is készülünk, amelyek kizárólag ezen a koncerten kapnak helyet.”

4S Street:
ének, akusztikus gitár - Alin Nicuta
billentyűk, szaxofon - Mihály Csaba
dob - Pál Andor
gitár - Fülöp Loránd
basszusgitár - Szabó László

Rendező: Müpa

Ajánló


Fenyő Miklós 26. nyárbúcsúztató koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A huszonöt éves Haydn legelső szimfóniája, a tizennégy éves Mozart egyik szimfóniazsengéje és a tizenkét éves Mendelssohn első vonósszimfóniája is…

Igazából, ha Charlie minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!