Program


23/24 Házaspárbaj pr.

23/24 Házaspárbaj pr.

Yasmina Reza az Öldöklés istene című fekete komédiáját Házaspárbaj címmel tűzzük műsorra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Az előadásban a szituáció és a verbalitás teszi komédiaszerűvé a darabot, annak ellenére hogy súlyos kérdéseket feszeget: az ember elállatiasodásával foglalkozik. A sztori: két kisgyerek összeverekedésének apropóján az áldozat szülei meghívják a támadó gyerek szüleit a lakásukba, hogy tisztázzák a dolgokat. A dramaturgia hullámzik, egyszer keserű a hangvétel, máskor szarkasztikus és egyben roppant szórakoztató. Az előadás noha súlyos témát feszeget, igazán minőségi kiapcsolódást nyújt.

Székfoglaló PREMIER Bérlet előadása.

Rendező: Bakos-Kiss Gábor (Jászai Mari- és Vastaps-díjas)

Ajánlatunk


A zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Óz, a nagy varázsló. Fényes palotájában kincsek garmadáját gyűjtötte bátorságból, észből és emberi érzésekből. Varázshatalma akkora, hogy Dorottya tőle kér tanácsot, hogyan juthatna haza az álmok mesés birodalmából...

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!